Een eenvoudige sleutel voor juwelier antwerpen onthuld

Daarnaast kan zijn een Juwelier innovatief en creatief. Hij kan zich echt inleven in de wensen van anderen en doet er allemaal met om welke te verwezenlijken (Romanticus).

onze belgische staatsmensen bestaan jammer in overvloed die wereldhandel, de trots over belgie, momenteel kompleet juiste defect vervaardigen. nog zoveel jaar, en de antwerpse diamandwereld bestaan niet verdere. wees attend mijn woorden

Dag in dag uit vervaardigen wij heel wat klandizie blij. Geef weet uw voorwaarden en wensen met het door en we gaan tezamen betreffende u dan ook op speurtocht tot een geweldige ring, ketting, armband ofwel horloge waar u nog jaren betreffende zult plezier hebben! Dameshorloges en herenhorloges: Strego juwelier heeft horloges wegens een ieder!

Een leuk weetje: sinds dat een trouwring bestaat, weet sinds dit Antieke Egypte, wordt een ring gedragen aan de vierde vinger betreffende een linkerhand. Dit kan zijn de enige vinger welke direct in verbinding staat betreffende dit hart. Een verbinding wordt de ‘Vena amoris’ genoemd, ‘een ader der liefde’.

In een laatste jaren is de handel in diamanten in Antwerpen wel steeds meer overgenomen door Indiase handelaren. Antwerpen telt honderden Indiase families, die nu het grootste deel betreffende een diamanthandel beheersen en welke ons ‘Little Bombay’ vormen.

In een eerste periodes oriënteer je je, daarna moet een richting gekozen geraken. Veel Juweliers zijn onder andere ofwel gespecialiseerd in uurwerken, ofwel in sieraden. Ook kun jouw jouw specialiseren in een aantal edelmetalen.

Bij Strego Juwelier verkopen wij ook niet enkel sieraden en horloges. Tevens kunt u voor het terecht ingeval u gaat in het huwelijk treden. We beschikken over een mooi assortiment in trouwringen, verlovingsringen en trouwaccessoires. Ook leveren wij verschillende services met.

Lees op welke manier onze klanten dit beroep beoordelen. Alsnog nauwelijks beoordeling? Help juwelier de klanten en geef je oordeel voor het blok 'Beoordeel alleen dit beroep Juwelier' hieronder.

Wenst u zelf verder uw sieraad/horloge te kunnen verkopen en tegenkomt u alleen ook niet de opties hiertoe maak vervolgens behandeling aangaande de expertise en deskundige inzet ( klik op deze plaats voor jewel in the box )

U dan ook kan voor het oorbellen laten schieten, sieraden laten herstellen (zoals horlogebandjes vernieuwen en horlogebatterijen vervangen) en sieraden laten graveren. Zo kunt u dan ook ons armband, ring of ketting laten graveren opdat het een bijzonder cadeau kan zijn vanwege uzelf of voor een ander.

Trendjuwelier kan zijn dé grootste sites webshop op het gebied betreffende sieraden en horloges. Wij leveren u dan ook ons groot aanbod in sieraden en horloges in verschillende topmerken. Alle sieraden en horloges die wij verkopen zijn aangaande uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Het assortiment horloges is uitgebreid. Stoere en stijlvolle horloges voor mannen, trendy en mooie horloges voor ladies en speelse horloges vanwege kinderen. Daar zijn heel wat meerdere materialen, bijvoorbeeld leer, siliconen en staal.

Bezit u dan ook vragen aan één aangaande onze producten? Neem contact op betreffende de klantenservice voor behulpzame feiten. U kunt verder gluren ofwel het antwoord op uw belangstelling staat op een pagina met vragen en opmerkingen.

Mocht u dan ook geïnteresseerd zijn in ons occasion aanbod neem vervolgens vrijblijvend contact betreffende ons op het mag telefonisch dan immers ieder e-email ofwel via de website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *